Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Appeltaartconcert (Domkerk)

juni 23 @ 10:30 - 12:00

Rondje Romantiek.

Tijdens dit Appeltaartconcert speelt Appeltaartmusicus Richard Wolfe de Romance van Bruch voor altviool en strijkers. En verder hebben we op ons verlanglijstje muziek van Walker, Copland en Glass. Na afloop is er . . . appeltaart.

De toegang bedraagt 4 euro (incl. appeltaart). Op vertoon van de U-pas bedraagt de toegang 2 euro. Online reserveren wordt aangeraden. Resterende kaartjes zijn voor aanvang van het concert aan de deur verkrijgbaar, maar op = op. Een vrijwillige bijdrage ter bestrijding van de onkosten (bij de uitgang) wordt op prijs gesteld.

De Appeltaartconcerten in de Domkerk zijn een samenwerking tussen de Vrienden van de Domkerk en Stichting Appeltaartconcerten. De concerten worden mogelijk gemaakt door het Richard Hoogland Fonds, de EB foundation, de Vrienden van Stichting Appeltaartconcerten en de Vrienden van de Domkerk.

Over de Appeltaartconcerten.

We komen met appeltaart en klassieke muziek naar mensen toe. Want voor ons publiek is het vaak niet vanzelfsprekend om naar een concertzaal te gaan. Er zijn concerten waarbij iedereen welkom is (bv. in buurthuizen, wijktheaters en zalen van ouderenzorginstellingen) en er zijn concerten die besloten zijn (bv. in woonkamers op psycho-geriatrische afdelingen, hospices en TBS-klinieken).  Uiteraard wordt er in de pauze of na afloop appeltaart geserveerd. De appeltaart staat symbool voor de warme sfeer van de concerten. De naam ‘Appeltaartconcert’ is een geregistreerd merk.

Vrijdag 23 juni –  Aanvang 10.30 uur  –  Domkerk, Domplein, Utrecht (Binnenstad)  –  Meer informatie op appeltaartconcerten.nl

Gegevens

Datum:
juni 23
Tijd:
10:30 - 12:00
Evenement Categorie:
Site:
https://appeltaartconcerten.nl/speellijst/

Locatie

Domkerk
Hoofdingang: Domplein / Postadres: Achter de Dom 1
Utrecht (Binnenstad),
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Stichting Appeltaartconcerten
Bekijk de site van Organisator