29 okt 2021 | Pupjes

Domkerk zoekt vrijwilligers

Geschreven door Andreas Havinga

Wil jij mensen een onvergetelijk bezoek aan de Utrechtse Domkerk bezorgen? Dan zoeken wij jou als vrijwilliger in de Domkerk.

De Domkerk is dagelijks geopend en trekt zo’n 300.000 bezoekers per jaar. De bezoekers komen met verschillende bedoelingen de kerk binnen: om de bouwkunst te bewonderen, om te mediteren in een van de kapellen, om een kaarsje te branden voor een overleden familielid of vriend, om muziek te beluisteren, om kaarten en boeken te kopen of om iets te drinken in het DomCafé.

Al deze activiteiten zijn mogelijk dankzij de inzet van vrijwilligers die een dagdeel per week of per twee weken in de kerk werken. In de Domkerk zijn verschillende functies voor vrijwilligers, zoals medewerker bij de ontvangst, in het DomCafé, in de DomShop, bij rondleidingen of als assistent beheerder enz.

Naast dat je als vrijwilliger een bijdrage levert aan de dagelijkse openstelling van de kerk, is het ook een leuk om samen te werken met andere vrijwilligers.

Indien je geïnteresseerd bent, kun je tussen 09.00 en 12.00 uur contact opnemen met het bureau van de Domkerk tel. 030-231 0403, of stuurt u een e-mail met je gegevens naar:  Hans Hulsink, officemanager@domkerk.nl

.

.

Bron:  Nieuwsbrief, Citypastoraat Domkerk, donderdag 28 oktober 2021

.

Diaconie Utrecht helpt

In opdracht van PGU

Gerelateerde verhalen

Meer

Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons