1 okt 2021 | Pupjes

Buurtpastoraat Utrecht zoekt penningmeester

Geschreven door Andreas Havinga

Wil je als vrijwilliger meewerken aan een organisatie die zich kenmerkt door trouwe aandacht en liefdevolle zorg voor met name kwetsbare mensen in Utrecht? En kennen cijfers weinig geheimen voor je? Dan hopen we met jou kennis te maken als onze nieuwe penningmeester.

De penningmeester die wij zoeken, heeft relevante ervaring met het voeren van financieel beleid, bij voorkeur in een vergelijkbare situatie, waarin de inkomsten ieder jaar opnieuw onzeker zijn. Het is een functie op basis van vrijwilligheid.

Wil je meer weten of doorpraten? Kijk dan op buurtpastoraatutrecht.nl en/of neem contact op met directeur Erica Euving via e.euving@buurtpastoraatutrecht.nl of 06-1306 8230. Bij haar kun je ook je belangstelling aangeven, liefst voor 20 oktober. Daarna gaan we in gesprek en volgt een kennismakingsperiode over en weer.

Een uitgebreider profiel staat op buurtpastoraatutrecht.nl

.

.

Bronnen:  Wij Wilhelmina, nieuwsbrief van de Wilhelminakerkgemeente, oktober 2021; en de nieuwsbrieven van Kerk op Zuilen (do 30 september), de Tuindorpkerk (vrijdag 1 oktober) en de Nieuwe Kerk (vrijdag 1oktober 2021)

.

Gerelateerde verhalen

Meer

Heilige Nachten retraite

Van 25 december tot 6 januari 2024 kun je meedoen met de retraite-thuis voor de Heilige Nachten. Een inspiratieprogramma voor de kerstvakantie, met verhalen, meditaties, bezinningsvragen, rituelen voor deze beladen dagen tussen het oude en het nieuwe jaar. “Wat een...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons