13 jan 2020 | Nieuws

Bid mee in de Week van Gebed

Geschreven door Andreas Havinga

Van 19 t/m 26 januari is het zover: de jaarlijkse Week van Gebed voor de eenheid van de christenen, dichtbij en veraf. Dit jaar in het teken van het buitengewone, naar aanleiding van Handelingen 28. Christenen op Malta hebben dit jaar het materiaal voor de gebedsweek voorbereid.

In Utrecht is de openingsdienst op zaterdag 18 januari om 19.00 uur in de Evangelisch Lutherse Kerk (Hamburgerstraat 9, Binnenstad). Deze dienst wordt voorbereid door de Utrechtse Stedelijke Raad van Kerken (USRK).

In de PUP agenda zijn de gegevens van diensten gedurende de gebedsweek. En op de USRK-website is een overzicht van diensten. Er zijn echter meer diensten in Utrecht dan daar worden genoemd, daar niet alle initiatieven zijn doorgegeven aan de USRK. Kijkt u rustig bij een kerk in de buurt of u terecht kunt om te bidden voor eenheid.

Voor algemene informatie over de gebedsweek, ga naar de website van de Raad van Kerken in Nederland of van missie nederland.

 

Gerelateerde verhalen

Meer

ViaVeertig – Een tijd om in te keren

De Veertigdagentijd is een tijd van inkeer, van verstilling en bezinning, van soberheid en concentratie. Een tijd om daar de tijd voor te nemen, een tijd om plaats te maken, om het een aan de kant te schuiven en zo ruimte te creëren voor het ander. In de Jacobikerk in...

Lees meer

Blurring in de Kerk

Auteur: Iris Lammerts van Bueren - Foto: Ilaria Foresi . Wie mijn loopbaan langer volgt, weet dat ik ooit ben afgestudeerd op het fenomeen 'blurring' in de context van de voedselsector. Ik onderzocht het vervagen van grenzen in ambacht, verdienmodellen en outlets...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons