24 sep 2022 | Pupjes

Beddenrijders gezocht in Leidsche Rijn

Geschreven door Andreas Havinga

In het St. Antonius Ziekenhuis, locatie Leidsche Rijn, worden elke zondagmorgen kerkdiensten gehouden. Er is dan een groep vrijwilligers aanwezig, die de patiënten in bed of rolstoel ophaalt van de kamer. Na afloop van de viering wordt er samen koffiegedronken en daarna worden de mensen weer teruggebracht.

Onlangs zijn er verschillende van deze beddenrijders gestopt en daarom zijn we dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Wie wil ons hierbij komen helpen? Je wordt gevraagd om 9.20 uur aanwezig te zijn en het duurt tot ongeveer 11.30 uur. Er zijn 4 groepen en je bent dus 1x per 4 weken aan de beurt. 

Daarnaast zijn we ook op zoek naar mensen, die alle patiënten willen uitnodigen voor de kerkdienst. Dit kan op vrijdagmiddag, vrijdagavond of zaterdagmorgen. Net wat het beste uitkomt. De tijdsinvestering is ongeveer 2 uur.

Voor opgave of meer informatie kun je contact met mij opnemen, Nienke Overvliet, geestelijk verzorger St. Antonius Ziekenhuis, T: 088-3207011 of mail naar novervliet@antoniusziekenhuis.nl 

Bron: Zondagsbrief, Marekerk (De Meern), zondag 25 september 2022

Afbeelding door geralt op pixabay.com

Gerelateerde verhalen

Meer

Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons