1 jul 2021 | Nieuws

Aftrap Orgelzomer in Domkerk (3 juli), Jacobikerk (29 juli), Nicolaïkerk (7 aug.)

Geschreven door Andreas Havinga

We zijn blij te kunnen melden dat we publiek mogen ontvangen bij de orgelzomerconcerten in de Domkerk. Het eerste concert is op zaterdag 3 juli:  Laurens de Man (organist in de Janskerk) voert werken uit van Bach, Wagner, Reger en Pärt.  Aanvang:  15.30 uur.

Via deze link kunt u een zitplaats reserven bij een concert. De concerten zullen ook nog steeds via de Kerkomroep en YouTube gestreamd worden.

Houd u de website van de Domkerk in de gaten, waarop het laatste nieuws te lezen zal zijn. U kunt hier een overzicht vinden van een aantal concerten die afgelopen tijd hebben plaatsgevonden.

Neem ook eens een kijkje bij de orgelzomerconcerten in de Jacobikerk (vanaf 29 juli) en de Nicolaikerk (vanaf 7 augustus).

Alle concerten zijn onder voorbehoud i.v.m. de coronamaatregelen.

.

.

Foto:  A. Havinga

.

Gerelateerde verhalen

Meer

ViaVeertig – Een tijd om in te keren

De Veertigdagentijd is een tijd van inkeer, van verstilling en bezinning, van soberheid en concentratie. Een tijd om daar de tijd voor te nemen, een tijd om plaats te maken, om het een aan de kant te schuiven en zo ruimte te creëren voor het ander. In de Jacobikerk in...

Lees meer

Blurring in de Kerk

Auteur: Iris Lammerts van Bueren - Foto: Ilaria Foresi . Wie mijn loopbaan langer volgt, weet dat ik ooit ben afgestudeerd op het fenomeen 'blurring' in de context van de voedselsector. Ik onderzocht het vervagen van grenzen in ambacht, verdienmodellen en outlets...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons